OM OSS

Fire & Grill

De beste grillmesterne

Erfaring, kunnskap og respekt for råvarene er grunnpilarene i vår bedrift.
Vi har i over 20 år drevet et av regionens største arrangementslokaler og gjennomført 4-6 arrangement i uken!

Leter du etter en spesiell grillopplevelse for ditt arrangement?

Da er du på rett sted! På våre mange «hardcore» griller og smokere tilbereder vi tradisjonelle grillretter med en moderne vri.
Vi griller og smoker alt fra hele dyr til fisk og grønnsaker. Vi skreddersyr gjerne menyer etter dine ønsker. Alt blir selvsagt servert på ekte porselen og med stålbestikk.
Fordi vi griller og røyker på ekte tre, kan du føle håndverket og lidenskapen til våre grillmestere og få den virkelige grillsmaken.

Vi lager eget grillkull på vår 2 meter store bålpanner!

Fire & Grill

Grill catering for større og mindre grupper

Grillopplevelsen er ikke komplett uten servering og de rette rammene. Vi hjelper deg med å ta de rette valgene etter dine ønsker og behov.

Vårt åpne kjøkken gir en avslappet og koselig atmosfære. Smak og atmosfære utfyller hverandre og gjør festen din til en stor suksess. Ved å bestille fra oss får du ikke bare maten, men du får de røffe kulissene du trenger til ditt arrangement.

 

Når du var 5 år fikk du en lekebrannbil, når du fyller 50 år får du en ekte ombygd brannbil grill og smoker til ditt bursdagsselskap. Hvis du lurer, ja både sirene og lys virker!

Verdier

Vi støtter våre gjesters behov for å kunne ta et bevisst matvalg. Dette betyr at vi er opptatt av mattrygghet og bruker gode og bærekraftige produkter. Vårt personell har spesialutdanning innfor mattrygghet.
Fire & Grill er bevisste når det gjelder bruk av råvarer. I tillegg er vi opptatt av dyrevelferd. Vi kjøper derfor fra leverandører der dyrevelferd er i fokus. Vårt førstevalg er alltid kortreist mat.

Vi i Fire and Grill er lidenskapelig opptatt av å gi våre kunder en minnerik opplevelse der kvalitet, service og kreativitet står i sentrum.